5Star

Bizalom a termékben – világszerte!

5Star

60 napos pénzvisszafizetési garancia

5Star

NeoRhythm - Magyarország

5Star
Ingyenes házhozszállítás

Biztonsági Tájékoztató

MDCN TECH LTD és forgalmazóik alacsony kockázatú, általános wellness termékeket kínálnak, amelyek az egészséges életmódot képviselik és a fizikai-, mentális-, lelki jóllét kialakítását és fenntartását támogatják.

A PEMF – termékek (pl. NeoRhythm) olyan energetikai folyamatokat céloznak meg, amelyek elősegítik a test természetes, önregeneráló képességeit, továbbá az energetikai egyensúly helyreállítását és fenntartását. Ezek az alacsony és közepes intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőket generáló termékek a Föld természetes, vitalizáló energiájához hasonló energiát használnak. A pulzáló elektromágneses mezőt létrehozó, úgynevezett PEMF – eszközök használata ellenjavalt azok számára akik pacemakerrel rendelkeznek vagy más elektronikus implantátumokkal, méhen belüli fogamzásgátlóval (IUD), cochleáris implantátummal, vagy mechanikus szívbillentyűvel, mert a PEMF – eszközök által kibocsátott elektromágneses mező működésképtelenné teheti ezeket a szerkezeteket, vagy zavart okozhat a működésükben. A NeoRythm készülék használata abban az esetben sem ajánlott, ha epilepsziában vagy Graves-Basedow-kórban szenved, sem pedig aktív vérzés esetén! A pulzáló elektromágneses mező alkalmazása ellenjavalt szervátültetett páciensek esetében is illetve immunszuppresszív-kezelés alatt, mert fennáll a lehetősége annak, hogy befolyásolja az immunszuppresszió- és immunválasz folyamatát azáltal, hogy stimulálja az immunrendszert. A pulzáló elektromágneses mező biztonságos használata nem megalapozott terhesség alatt. Bár hátrányos következmények kialakulásáról nincs tudományos bizonyíték, PEMF – eszközök használatát nem javasoljuk terhesség alatt!

Az OMNIPEMF – termékek nem helyettesítenek sem orvosi diagnózist, sem egészségügyi / orvosi kezelést vagy terápiát, sem pedig bármilyen betegség megelőzését célzó kezelést vagy terápiát! A NeoRhythm nem orvostechnikai eszköz és nem gyógyászati segédeszköz! Használat előtt minden esetben javasoljuk a kezelő orvosával való konzultációt, ha hagyományos orvosi terápia alatt áll! Ezek az információk nem minősülnek orvosi tanácsadásnak, sem orvosi javaslatnak! Ha bármilyen egészségügyi problémával küzd, vagy akár csak gyanakszik annak fennállására, konzultáljon orvosával a készülék használata előtt!

Az MDCN TECH LTD szolgáltatásai során generált- és a termékeivel kapcsolatos, minden információ, beleértve az omnipemf.hu weboldalon található minden információt, kizárólag információ-közlés célját szolgálja és nem helyettesíti a kapcsolatot Ön és orvosa- vagy bármely egészségügyi szolgáltatást végző személy vagy intézmény között!

Az MDCN TECH LTD nem rendelkezik orvosi- vagy egészségügyi szolgáltatást lehetővé tévő engedéllyel, tehát nem egészségügyi szolgáltató és nincs tapasztalata egészségügyi diagnózis felállításban, sem egészségügyi vizsgálatok elvégzésében, sem bármilyen orvosi kezelés meghatározásában vagy végrehajtásában!