5Star

Bizalom a termékben – világszerte!

5Star

60 napos pénzvisszafizetési garancia

5Star

NeoRhythm - Magyarország

5Star
Ingyenes házhozszállítás

Kipróbálnád? A NeoRhythm már bérelhető is! 🙂

Miért működik a NeoRhythm?

Érezted már valaha, hogy elálmosodtál vonatozás közben? Hogy a kerekek ütemes „kattogása” szinte álomba ringatott? Nos, ennek megvan a maga neurológiai oka!

A kerekek kattogásának ritmusa megegyezik egy olyan agyhullám-mintázattal, amely relaxációra, alvásra ösztönöz.
Az agyunk észleli a vonat mozgásának jeleit és leutánozza, vagy ha úgy tetszik, visszatükrözi a ritmust. Ennek eredményeként a tudatállapot alvó „üzemmódba” vált.

A kutatási eredmények bebizonyították, hogy a PEMF-technológia egy non-invazív (beavatkozás nélküli), teljesen biztonságos módszer, amely arra sarkallja agyunkat, hogy egy adott eszköz által kibocsátott, kívülről érkező jeleket „leutánozzon”.

Hogyan működik a NeoRhythm?

Minden tevékenységünk különböző frekvenciájú – delta, téta, alfa, béta és gamma – agyhullámok formájában is megjelenik. A NeoRhythm meghatározott agyi funkcióknak megfelelő domináns- és kísérő frekvenciákat bocsát ki, amelyekhez az agy hozzáigazodik (szinkronizálódik), tökéletes mentális környezetet teremtve a kívánt tevékenység-, kedélyállapot-, szellemi teljesítmény- vagy éppen energiaszint kialakításához.

Ezt a folyamatot nevezzük agyhullám-szinkronizációnak (brainwave-entrainment).

A NeoRhythm 7 stimulációs programjának mindegyike tudományosan meghatározott frekvenciákat használ.

Az alkalmazott frekvenciákat a pulzáló elektro-mágneses terápia (PEMF) területén végzett, nemzetközi tudományos kutatásokra és éveken át tartó saját kutatásainkra alapozva állapítottuk meg.

Mit mondanak a szakértők?

A kliensekkel való munkámat gazdagítja

A NeoRhythm által kínált különféle lehetőségek hatásosak és folyamatosan hozzáadnak a klienseimmel folytatott terápiás munkámhoz. A NeoRhythm a tudatosságon alapuló életmódot támogatja és segít csökkenteni a stressz mértékét.

Dr. ALEXANDRA MÜLLER

Dr. Alexandra Müller, a pszichológia doktora, Németország

A NeoRhythm kevesebb mint 10 perc alatt csökkentette a páciensek pulzusát

Mindkét, általunk végzett tudományos vizsgálat azt mutatta, hogy a NeoRhythm-frekvenciák kedvezően befolyásolják a felhasználók agyi frekvenciáit a Figyelem és a Relaxáció területén.

Prof. Dr. IGOR JERMAN

a BION Intézet tudományos vezetője, Bioelektromágnesesség és Új Biológia Intézete, Szlovénia

A NeoRhythm garantáltan működik!!

A klinikánkon végzett vizsgálatok hatékony stressz-csökkentést igazoltak, már 15 perc használat után! Egészségügyben dolgozom, elektro-medikális eszközök terén 12 éves tapasztalattal rendelkezem.

JAN FREDRIK POLESZYNSKI

az Uno Vita AS – Klinika az Integrált Medicináért alapítója, Norvégia

Ebben a stresszes időszakban a NeoRhythm különösen értékes segítséget nyújt!

Azok a programok, amelyekre a leginkább támaszkodom az “Energia és Vitalitás” valamint a “Összpontosítok”. Ezeket minden nap használom, mert segítenek végigvinni a teendőimet akkor is, amikor egyébként elkalandozna a figyelmem, vagy amikor kimerülnék.

MELISSA DAVIS, PhD

Klinikai pszichológus

Tényleg lelassítja az agyad…

A nyugodt alvást valamint a relaxációt támogató programokkal kapcsolatban azt vettem észre, hogy tényleg lelassítják az agyam. Számos, hasonló eszközt kipróbáltam, de a NeoRhythm egyedülálló, méghozzá a Pulzáló Elektromágneses technológiának köszönhetően.

Dr. CODY RALL

a haditengerészet pszichiátere, specializáció: neuro-technológia

Gyerekeket és felnőtteket egyaránt kezelek a NeoRhythm-mel.

A NeoRhythm-et számos kliensemnek felkínálom alternatív- vagy kiegészítő terápiaként több, általam kezelt állapotra mint például ADHD, depresszió, szorongás, Poszttraumás stressz szindróma…

Dr. EDMUND CAVAZOS

gyermek-, serdülő- és felnőtt pszichiáter, USA

A NeoRhythm stimuláló frekvenciái

Ép Testben - Program

Domináns frekvencia: 303 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,0 mT.
Kísérő frekvencia: 12 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

Összpontosítok! – Program

Domináns frekvencia: 33 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 50 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

Meditáció (Téta) - Program

Domináns frekvencia: 4 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 10 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

Nyugodtan alszom - Program

Domináns frekvencia: 4 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 2,67 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

Energia és Vitalitás - Program

Domináns frekvencia: 40 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 55 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,5 mT.

Viszlát, Stressz! - Program

Domináns frekvencia: 10 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 3 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

Összhangban magammal - Program

Domináns frekvencia: 9 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 2,5 mT.
Kísérő frekvencia: 6 Hz.
Mágneses fluxus sűrűsége: 0,25 mT.

A NeoRhythm a leginkább optimalizált, viselhető, PEMF-technológiára épülő eszköz a piacon!

A NeoRhythm folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy felhasználóink számára a leghatékonyabb megoldásokat nyújthassuk.
Jelenleg az eddigi legkiterjedtebb és leginkább személyre szabott PEMF-kutatás zajlik, vezető tudósok irányításával, több mint 8000 NeoRhythm-felhasználó bevonásával. Célunk, hogy a NeoRhythm a legoptimálisabb elektromágneses frekvenciákat biztosítsa, a legoptimálisabb intenzitással, valamint az, hogy tovább emeljük a mércét a PEMF-technológiára épülő, jövőbeni eszközök számára.

Kutatási Szakértőink

Beverly Rubik, Ph.D. - biofizikus

Dr. Rubik nemzetközileg elismert tudós, előadó, oktató, szerző és tanácsadó. PhD fokozatát a Kaliforniai Egyetemen (Berkeley) szerezte biofizikából, Biomező és Energia Medicina – szakon. Ő a Határtudományok Intézete elnöke és alapítója. Dr. Rubik két könyvet és több mint 90 tudományos cikket jelentetett meg, és rendszeresen tart előadásokat elektromágneses mezők-, energia-gyógyászat- és elme-test gyógyászatának témaköreiben.

Igor Jerman, Ph.D. - biológus

Jerman professzor 1999-től a biológiai tudományok doktoraként egyetemi oktató. A bioelektromágnesesség és a biológiai strukturalizmus területein szerzett mélyreható ismereteket, a híres Brian Goodwin matematikus-biológus professzor és Dr. Mae-Wan Ho genetikus mentoráltjaként. A BION Intézet társalapítójaként és vezérigazgatójaként bio-elektro-mágneses kutatásokat végez és a mágneses mezők élő szervezetekre gyakorolt hatásait vizsgálja.

Agyhullám-Szinkronizáció
(Brainwave Entrainment)

Az Agyhullám-Szinkronizáció egy mélyrehatóan tanulmányozott, teljesen biztonságos módszer a testi-lelki-mentális jóllét kibontakoztatására. Vannak olyan meghatározott hullámmintázatok, amelyek különböző agyi „üzemmódokat” eredményeznek; például pihenést, ellazulást, vagy éppen megnövekedett energiaszintet és koncentráló-képességet. Más hullámmintázatok a meditációt vagy akár a fájdalomcsillapítást támogatják.

A NeoRhythm közepes intenzitású mágneses mezőket alkalmaz, annak érdekében, hogy megfelelő frekvenciákat generáljon az agyhullám-szinkronizációhoz. A NeoRhythm programjai során létrehozott mágneses mezők maximális mágneses fluxus sűrűsége 20-25 Gauss (2-2,5 mT), mert a tudományos kutatások azt bizonyítják, hogy ez az intenzitás hatékony, ugyanakkor non-invazív és biztonságos. A technológia, amely a PEMF (Pulzáló ElektroMágneses Mező) nevet viseli, az FDA (Food and Drug Administration) által jóváhagyott, orvosok által évtizedek óta alkalmazott, jól bevált módszer.

Hogyan befolyásolja a ritmus az elménket?

Az idegi oszcillációk – hétköznapi néven agyhullámok – az agyban és a központi idegrendszerben zajló ismétlődő elektro-kémiai tevékenységeket tükrözik.

Hasonlóan az akusztikus- és optikai hullámokhoz, az agyhullámok is rendelkeznek meghatározott frekvenciával és amplitúdóval. Minden egyes tevékenységünk agyhullámok formájában (is) megjelenik, méghozzá domináns frekvenciájú és kísérő frekvenciájú agyhullámok „szövetségének” formájában.

Használd az Elektromágneses Mező erejét!

Az elektromágnesesség, amely mindennapi életünk számtalan megfigyelhető jelenségéért felelős, az úgynevezett négy alapvető természeti erő, vagy természeti kölcsönhatás egyike. Ezek a kölcsönhatások jellemzik az összes, az univerzumban történő folyamatot.

A NeoRhythm öt tekercset tartalmaz, amelyek a kényelmes pánt meghatározott pontjaiban helyezkednek el. Ezek a tekercsek hozzák létre azokat az elektromágneses mezőket, amelyeknek hullám-mintázatait az agyad „lemásolja” – így jön létre a kívánt agyi állapot.

A NeoRhythm által használt maximális mágneses fluxus 25 Gauss, amely jócskán a teljesen biztonságosnak minősített ugyanakkor hatékony tartományon belül található.

Non-invazív megoldás

A NeoRhythm 7 programjának mindegyike extra alacsony frekvenciájú elektromágneses impulzusokat bocsát ki. Ezek az impulzusok gyengéden igazítják magukhoz elméd és tested természetes frekvenciáit, hogy a kívánt hangulatra, mentális- és testi állapotra tudj hangolódni.

A különböző frekvenciák közötti váltogatás képessége határozza meg többek között azt, hogy
• mennyire sikeresen kezeljük a stressz-helyzeteket,
• milyen mértékben tudunk ellazulni
• hogyan tudunk koncentrálni
• mennyire kipihenten ébredünk reggelente…

Amikor a mágneses mezők kölcsönhatásba lépnek az aggyal, kis mennyiségű elektromos áramot termelnek. Mivel az agy maga is elektromos energiát használ a testbe indított / a testből érkező jelek küldéséhez és fogadásához, a folyamat ismerős a testünk számára.

Ezért is biztonságos a NeoRhythm használata.

Célzott és Hatékony

A mágneses mezőket generáló, 5 tekercs tudományosan átgondolt elhelyezésének köszönhetően a tekercsek külön-külön, ugyanakkor összehangoltan célozzák az agy bizonyos területeit (prefrontális kéreg, halántéklebenyek, kisagy, fali lebeny, nyakszirti lebeny) vagy a gerincvelőt, hogy a legkiterjedtebb egyszersmind legpontosabb stimulációs területet biztosítsák.

A NeoRhythm működése számos tudományos kutatási eredményen és kezelési protokollon alapul.

Hatékonyságát kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatok bizonyítják:

ResearchGate

A relaxáció befolyásolása alacsony intenzitású transzkraniális pulzáló mágneses stimulációval Agyhullám-Szinkronizáció alkalmazásával

Angol cím:
Influencing Relaxation by a Low Intensity Transcranial Pulsed Magnetic Stimulation Applying the Entrainment Model

ResearchGate

Az éberség fokozása alacsony intenzitású transzkraniáis pulzáló mágneses stimulációval, Agyhullám-Szinkronizáció alkalmazásával

Angol cím:
Enhancing Vigilance by Low Intensity Transcranial Pulsed Magnetic Stimulation Applying the Entrainment Model

Tanulmányok

Több éves kutató-fejlesztő tevékenységünk során több száz tudományos kutatás és publikáció eredményeit vizsgáltuk és értékeltük. Az alábbiakban felsorolunk néhány alapvető fontosságú tanulmányt (többségük több-tekercses rendszereket vizsgál), amelyek meghatározták a kutatások irányát és készülékeink kialakítását.

Lutz, A., Greischar, L. L., Rawlings, N. B., Ricard, M. & Davidson, R. J. (2004).
Long-term meditators self-induce high-amplitude gamma synchrony during mental practice. Proceedings of the national Academy of Sciences, 101(46), 16369-16373.

Baijal, S. & Srinivasan, N. (2010).
Theta activity and meditative states: spectral changes during concentrative meditation. Cognitive processing, 11(1), 31-38.

Colzato, L. S. (Ed.). (2017).
Theory-driven approaches to cognitive enhancement..Springer

Meyers, B. A. (2013).
Pemf-the Fifth Element of Health: Learn Why Pulsed Electromagnetic Field (Pemf) Therapy Supercharges Your Health Like.Nothing Else! BalboaPress.

Makowiecki, K., Garrett, A., Harvey, A. R. & Rodger, J. (2018).
Low-intensity repetitive transcranial magnetic stimulation requires concurrent visual system activity to modulate visual evoked potentials in adult mice.
Scientific reports, 8(1), 5792.

NeoRhythm Magyarország

Ha – akár a NeoRhytm-től függetlenül – érdekelnek a neurostimulációval, az idegrendszer működésével, az agyhullám szinkronizáció folyamatával kapcsolatos érdekességek, iratkozz fel hírlevelünkre és vegyél részt előadásainkon, online képzéseinken.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.